Vas hranire reptile, Adapator reptile, Picurator apa

Filtre active

Accesorii pt. adapare si hranire in terrariu

Oare nu cumva, la un moment dat in viata noastra, fiecare dintre noi am vazut cel putin o data in viata noastra o reptila intr-un terrariu si am ramas absolut mirati intr-un mod admirativ? Fie ca am vazut o soparla sau un cameleon, un sarpe sau o tarantula, cu siguranta acest animal ne-a produs un puternic efect vizual. Dupa ce am aflat ca unele dintre aceste vietati exotice pot fi crescute si la mine acasa, am inceput sa ma interesez, sa vad daca as fi interesat mai mult de reptile, poate serpi, sau scorpioni, tarantule. Si atunci am descoperit ca exista o intreaga cultura a acestui hobby, si se numea teraristica. Daca sunteti ca mine, fie ca v-a picat pata pe paienjenii pufosi sau pe un gecko patat, sau poate v-ati dorit sa aveti un cameleon care isi schimba culoarea, sigur ati cercetat bine hobby-ul si v-ati ales viitorul setup si v-ati hotarat de ce anume aveti nevoie pentru a creste in siguranta vietatea care urmeaza sa va fie animal de companie. Si bineinteles, aceste animale fiind speciale, exotice si nu asa des intalnite precum cainii si pisicile, au cu siguranta nevoie de ingrijire speciala si conditii mai diferite. Iar aceste conditii speciale includ pe langa existenta unui terrariu, a unor plante, decoruri si alte echipamente, si accesorii de hranire pentru terrariu.

Cum hranim in terrariu?

Primul aspect pe care trebuie sa-l cunoastem vis-a-vis de hranirea vietatilor din terrariu, este faptul ca daca hrana este vie, cel mai probabil nu o sa vrem s-o atingem. Astfel, descoperim ca avem nevoie de accesorii hranire teraristica. Si principalul si cel mai folosit accesoriu de hranire in terrariu este penseta cu care putem sa apucam hrana vie, fie ca vorbim de viermi, muste sau greieri. Tot la categoria accesorii hranire terraristica intra clipsurile in care putem prinde diverse variante de hrana vie, aceste clipsuri fixandu-se pe peretele terrariului cu ventuze. Pretul accesoriilor hranire in terrariu este de obicei destul de bine echilibrat, acesta fiind in concordanta cu importanta accesoriilor.

Apa in terrariu?

Da, este de mentionat aici faptul ca in terrariu trebuie sa servim apa intr-un fel, si astfel avem nevoie de o adapatoare. Pentru apa in terrariu s-au inventat adapatori care arata pe exterior ca o piesa de decor, o piatra sau un lemn, insa sunt pline cu apa. Tot pe aceeasi idee s-a mers si pentru hranitoarele de terrariu.