Pompa de apa Wifi Sicce Syncra SDC 7.0 7000l/h
Noua generatie de pompe controlabile SDC Sicce Syncra Pompele Sicce sunt utilizate în întreaga lume si au fost întotdeauna cunoscute ca fiind pompe...
Filtre active
Cârlig cu mâner ajustabil, ideal pentru mutarea serpilor mici, pentru colectarea lor în salbaticie, pentru mobilarea custilor în terariu sau pentru...
Sac textil Hobby transport reptile 30x50cm fabricat din fibre naturale pentru transportul in siguranta a reptilelor.
Carlig telescopic pentru prinderea clubridelor si seprilor usori. Poate fi extins de la 21 la 60cm.
Carlig telescopic pentru prinderea clubridelor si seprilor usori. Poate fi extins de la 45 la 104cm . Maner de cauciuc pentru o prindere ferma.
Sunt convins ca la un moment dat in viata noastra, fiecare dintre noi am vazut cel putin o data in viata noastra o reptila intr-un terrariu si am ramas absolut mirati intr-un mod admirativ, nu-i asa? Fie ca am vazut o soparla sau un cameleon, un sarpe sau o tarantula, cu siguranta acest animal ne-a produs un puternic efect vizual. Dupa ce am aflat ca unele dintre aceste vietati exotice pot fi crescute si la mine acasa, am inceput sa ma interesez, sa vad daca as fi interesat mai mult de reptile, poate serpi, sau scorpioni, tarantule. Si atunci am descoperit ca exista o intreaga cultura a acestui hobby, si se numea teraristica. Daca sunteti ca mine, fie ca v-a picat pata pe paienjenii pufosi sau pe un gecko patat, sau poate v-ati dorit sa aveti un cameleon care isi schimba culoarea, sigur ati cercetat bine hobby-ul si v-ati ales viitorul setup si v-ati hotarat de ce anume aveti nevoie pentru a creste in siguranta vietatea care urmeaza sa va fie animal de companie. Si bineinteles, aceste animale fiind speciale, exotice si nu asa des intalnite precum cainii si pisicile, au cu siguranta nevoie de ingrijire speciala si conditii mai diferite. Iar aceste conditii speciale includ pe langa existenta unui terrariu, a unor plante, decoruri si alte echipamente, si accesorii de manuire pentru terrariu.
O buna parte dintre animalele pe care le alegem sa traiasca in terrariile noastre, nu pot fi luate direct in mana. In functie de specia care traieste in terrariul nostru, poate fi chiar periculos sa bagam mana in terrariu. Astfel, pentru manipularea vietatilor avem nevoie de accesorii manuire terrariu. Aceste accesorii manuire pentru animalele de terrariu se adreseaza in principal serpilor, insa pot fi folosite si la alte vietuitoare. De exemplu, pentru a lua in mana un sarpe din terrariu vom avea nevoie de un accesoriu manuire sarpe numit carlig, sau altul numit cleste. Pretul accesoriilor de manuire pentru terrariu este de obicei unul mediu, insa importanta acestor accesorii este destul de crescuta.