Hobby Terra Fix & Easy Terrarium este ideal ca adapost permanent a reptilelor, amfibienilor sau insectelor.
Indiferent daca esti începator sau experimentat, terariile Terra Fix & Easy ofera solutia perfecta pentru orice tip de aranajament. Folosind echipamentele potrivite , pot fi amenajate astfel incat sa ofere un spatiu adecvat pentru o mare varietate de animale.

Ferestrele laterale si spatele terariului de nuanta inchisa (negru) au rolul de a reduce stresul animalelor, deoarece animalele se simt mai putin observate si mai sigure datorita mediului întunecat.

Usile din fata cu balamale încorporate (1 sau 2 usi în functie de model) permit o întretinere deosebit de usoara a terariului. Iar prin blocarea speciala a usilor asigura protectia animalelor dumneavostra, care astfel ramân în siguranta în terariu si nu pot sa iasa afara.

Ferestre laterale pot fi echipate fie cu sticla, fie cu o plasa din otel inoxidabil pentru o mai buna ventilatie. De asemenea una din ferestrele laterale este prevazuta cu o gaura (poate fi blocata) care face posibila fixarea de ex. a unor tuburi ale sistemului de sprinklere, cabluri unui covor/pad de încalzire sau senzori ai unui contoller.

Partea inferioara a terariului este impermeabila. Prin urmare, ofera posibilitatea amenajarii unui mediu propice animalelor care necesita multa umiditate sau apa, cum ar fi broastele Bombina (fire-bellied toads) sau broastele otravitoare Dart Frog. Grosimea substratului / nivelul apei ar trebui sa nu depaseasca 8 cm înaltime.

Baza terariilor este este ridicata, astfel incat permite asezarea unui covor/pad de incalzire în siguranta sub terariu. Este posibil sa asezati asternuturile de  în terariu. 

De asemenea, partea superioara a terariului este bine conceputa. Aceasta consta, intr-o plasa din metal inoxidabil, oferind o ventilatie excelenta în interiorul terariului. În plus, razele UV de la diferite lampi/becuri patrund nestingherite prin plasa capacului si asigura astfel suficienta radiatie UV.

Partea superioara este complet detasabila, daca este necesar, astfel simplifica enorm curatarea sau amenajarea terariului. Exista, de asemenea, 6 puncte de blocare a cablurilor în partea superioara, care permit asezarea corecta a cablurilor si tuburilor.

Aceste terarii de înalta calitate se încadreaza perfect în orice spatiu datorita aspectului modern si designului atemporal.

 

Dimensiuni: 91.4 x 45.7 x 45.7 (L x l x H)
Greutate: 21.2 kg

Instructiuni de utilizare 

 

Nou
4011444360786
2 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
4011444360786
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.