Test JBL ProAquaTest pH 3,0-10,0
  • In stoc
  • Test JBL ProAquaTest pH 3,0-10,0
  • Test JBL ProAquaTest pH 3,0-10,0
  • Test JBL ProAquaTest pH 3,0-10,0

Test JBL ProAquaTest pH 3 0-10 0

40,95 lei
Expediere imediata

Caracteristici: JBL PRO AQUATEST pH 3–10 este un test colorimetric, usor de utilizat pentru controlul orientativ al valorii pH-ului în cadrul unui interval larg de pH, în acvariile cu apa dulce si în cele cu apa marina, precum si în iazurile de gradina.

De ce sa testati? O conditie importanta pentru bunastarea tuturor organismelor acvatice este mentinerea, cât mai constant posibil, a unei valori adecvate a pH-ului. În principal, fluctuatiile bruste trebuie evitate cu orice pret. În plus, multe substante dizolvate în apa sunt supuse unor modificari dependente de valoarea pH-ului. De exemplu, cantitatea de CO2 solubila în apa este direct legata de valoarea pH-ului. PH-ul optim pentru pastrarea majoritatii pestilor si plantelor de apa dulce este de aproximativ 7 în intervalul neutru. Cu toate acestea, exista si pesti de apa dulce care necesita apa putin acida sau putin alcalina. Valorile cuprinse între 7,5 si 8,5 sunt benefice pentru iazul de gradina. În acvariile cu apa marina, pH-ul ar trebui sa fie de 7,8–8,4. Pentru masuratori deosebit de precise ale valorii pH-ului, exista JBL PRO AQUATEST pH 6,0–7,6 (de asemenea pentru controlul fertilizarii cu CO2 ) pentru acvarii cu apa dulce si JBL PRO AQUATEST pH 7,4–9.0 pentru acvarii cu apa marina si iazuri de gradina, adaptate la intervalele de pH relevante.

 

Mod de utilizare:

1. Clatiti recipientul gradat de mai multe ori cu apa care trebuie examinata.

2. Utilizând seringa furnizata, umpleti recipientul gradat cu 5 ml apa de proba.

3. Adaugati 5 picaturi de reactiv, amestecati prin agitare si asteptati 3 minute.

4. Comparati culoarea rezultata pe un fond alb cu grila de culori inclusa si cititi valoarea pH-ului corespunzator.

Corectarea valorilor anormale:

Valori prea scazute: Cresteti nivelul pH-ului prin adaugarea de produse JBL care favorizeaza cresterea pH-ului. Atunci când utilizati un sistem de îngrasaminte cu CO2 în apa dulce, reduceti aportul de CO2 .

Valori prea ridicate: Reducerea valorii pH-ului prin adaugarea unui produs JBL care favorizeaza scaderea pH-ului sau optional în acvariile cu apa dulce prin aportul de CO2 cu sistemul de îngrasaminte ProFlora CO2 de la JBL.

Nou
4014162056993
1 Obiect

Referinte specifice

cod bare EAN13
4014162056993
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.