Planta acvariu plutitoare Limnobium Laevigatum in vitro Tropica
  • In stoc
  • Planta acvariu plutitoare Limnobium Laevigatum in vitro Tropica
  • Planta acvariu plutitoare Limnobium Laevigatum in vitro Tropica

Planta acvariu plutitoare Limnobium Laevigatum in vitro Tropica

34,90 lei
Expediere imediata
Cantitate
3 recenzii

Limnobium laevigatum, aceasta planta sud-americana este o planta plutitoare populara pentru acvariu, nepretentioasa si cu crestere rapida. Frunzele sale netede rotunde sunt atractive în acvariile deschise (open-top) iar radacinile lungi dau o nota de natural in acvariu. Limnobium laevigatum este potrivita în special pentru acvariile de crestere a pestilor si crevetilor, deoarece elimina foarte eficient surplusul de nutrienti din apa.

Obiceiul de crestere al Limnobium laevigatum este comparabil cu cel al celorlalte plante plutitoare. Aceasta formeaza lastari laterali numiti "alergatori" în mod regulat, la capetele carora cresc plante tinere. În zonele cu apa calma din acvariu, aceste plante vor forma dupa un timp relativ scurt zone compacte, ceea ce poate duce la umbrirea plantelor de sub ele.

În conditii de lumina puternica, cu o buna fertilizare si umiditate ridicata a aerului, aceasta poate forma frunze emerse deasupra liniei de apa. Injectia de CO2 favorizeaza cresterea. Aceasta planta poate chiar sa înfloreasca în acvariu, desi o face rar.

Propagarea se întâmpla automat. În conditii optime, vei avea foarte curând o cantitate mare de Limnobium laevigatum în acvariu.

 

Informatii planta 
Tip:Planta plutitoare
Origine:America de Sud
Ritm de crestere:Mediu
Inaltime:3-5+ cm
Lumina:Slaba-Medie
Nivel CO2 :Slab (< 6-14 mg/L)
Dificultate: Usoara

 

*Plantele In-Vitro sunt cultivate în conditii de laborator, fara alge si melci, pot fi pastrate în cutie saptamâni înainte de plantare. Va rugam sa nu deschideti niciodata cutia înainte de utilizare, deoarece mediul steril poate fi contaminat si calitatea produsului se poate deteriora rapid. Clatiti bine jeleul (cele aflate in mediu lichid nu necesita clatire) si scurtati capetele radacinilor înainte de plantare. Planta poate fi separata în portiuni mai mici înainte de plantare.

Nou
5703249863027
5 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
5703249863027
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

8 alte produse in aceeasi categorie: