Tropical Spirulina Super Forte Fulgi 250ml
Tropical Spirulina Super Forte Fulgi 250ml

Tropical Spirulina Super Forte Fulgi 250ml

Nu există nici un review | Scrie un review!
43 56 lei

stock_img Produsul este livrabil in 7-14 zile lucratoare

Termenul de livrare depinde de stocul furnizorului şi de durata transportului. După plasarea comenzii vei fi contactat de personalul nostru şi ţi se va face o estimare a termenului de livrare. Dacă doreşti să plăteşti cu cardul ne confirmi că eşti de acord să aştepţi până la intrarea produsului în stoc.
Adăugare în Lista de produse dorite  Anunţă-mă de noutăţi despre

Descriere Tropical Spirulina Super Forte Fulgi 250ml

Fulgii Tropical Super Spirulina Forte sunt o hrana din plante pentru pesti, cu conţinut ridicat de 36% din alge. Este hrana de cea mai inalta calitate pentru toti pestii ierbivori, in special pentru ciclide africane marine, a caror dieta necesita o pondere considerabila de material vegetal. Produsul are o influenţa benefica asupra organismelor vii privind intarirea imunitatii si intensificarea pigmentului. Fulgii Tropical Super Spirulina Forte sunt sursa de acizi grasi nesaturati, proteine usor asimilabile, bogate in aminoacizi esentiali, precum si in vitamine si oligoelemente, care garanteaza o stare excelenta si vitalitate intensiva. Carotenoidele prezente in spirulina, inclusiv beta-caroten, asigura colorare splendida atunci cand produsele sunt folosite in mod regulat.

Analiza:

  • 45.0% proteina bruta
  • 6,0% grasime bruta
  • 3.5% fibra bruta
  • 7.0% minerale 
  • 6.0% umiditate maxima

Ce au spus altii despre Tropical Spirulina Super Forte Fulgi 250ml

Nu există nici un review | Fii primul care scrie unul!

Cod furnizor: 5900469772348

  Coş cumpărături  
0 produse
   
  Producători  
   
Magazin de acvaristica si teraristica Nevertebrate.ro - prima pagina
Magazin de nevertebrate (creveti, melci acvatici, crabi de acvariu), plante de acvariu, acvarii complete si accesorii pentru nano-acvaristica. Informatii complete si articole despre acvaristica de apa dulce in miniatura. Sunteti la pagina Tropical Spirulina Super Forte Fulgi 250ml.
Copyright © 2008 - 2018 Nevertebrate.ro