Greieri vii, viermi vii, gandaci vii

Filtre active

Hrana vie poate fi o sursa importanta de hrana pentru reptile, tarantule, scorpioni, amfibieni, pasari si mamifere. Hrana vie o puteti considera o variatie in dieta si, de asemenea, va oferi posibilitatea animalului de a se hrani, asa cum ar fi facut-o in mod natural in salbaticie. Este important ca aceasta sa fie pastrata in stare buna inainte de a o administra animalelor.

Stimuleaza apetitul — Reptilele si amfibienii care mananca insecte sunt foarte atrasi de miscare, asa ca miscarea unei insecte vii este foarte probabil sa le atraga atentia si sa le incurajeze sa manance.

Incurajează exercitiul - Cand insectele vii sunt oferite libere in terariu sau intr-un recipient de hranire, aceasta incurajeaza animalele sa vaneze si sa-si urmareasca prada, ceea ce poate fi o sursa buna de exercitiu.

Capacitate de indopare - insectele vii pot fi indopate cu minerale si vitamine, ceea ce inseamna ca puteti sa aveti un anumit control asupra calitatii hranei pe care animalele voastre o primesc de la hrana vie.