Xiphophorus maculatus mickey mouse long fin
  • La comanda
  • Xiphophorus maculatus mickey mouse long fin

Xiphophorus maculatus mickey mouse long fin

10,15 lei
Comenzile plasate pana vineri, 29.03, se expediaza miercuri, in 03.04, daca specia este disponibila in stocul furnizorului
Cantitate
La comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 8.

0 recenzii

Habitat

Se gaseste in parauri si rauri.

Intretinere

Aceasta specie apreciaza un acvariu plantat si va afisa un comportament cat mai natural daca este tinut in aceste conditii.

Trebuie tinuti in apa dura spre moderata, nu va prospera in apa moale, acida.

Dieta

Nu este o specie deloc pretentioasa si va accepta cele mai multe tipuri de hrana, fie congelata, vie sau uscata.

Comportament si compatibilitate

Foarte pasnic, pot fi tinuti cu majoritatea speciilor comunitare. Ei nu manifesta forme de agresivitate si chiar masculii se tolereaza unul pe altul.

Atunci cand masculii si femelele sunt tinuti impreuna in acelasi acavriu, ar trebui sa existe mai multe femele pentru a raspandi atentia masculilor care pot fi neobositi in urmarirea lor.

Loturile de pui vor fi continue.

Dimorfism sexual

Masculii sunt mai mici si poseda un gonopodiu.

Reproducere

Este foarte usoara. Se vor inmultii intr-un acvariu comunitar, incredibil de prolific. Pentru a fi sinceri, reproducerea la aceasta specie este mai mult un caz de "cand" mai degraba decat "cum". Daca nu sunteti interesat sa-i inmultiti, cumparati numai pesti de sex masculin. In caz contrar, reproducerea este la fel ca si pentru multi alti vivipari. Recomandam ca mai multe femele sa fie tinute pentru fiecare mascul, astfel se va disipa hartuirea viguroasa de catre masculi. Zonele de plantare dense vor ajuta de asemenea. Gestatia dureaza aproximativ 4-6 saptamani. Bancurile mari de pana la 80 de pui nu sunt iesite din comun.

Pestii adulti isi vor manca rar puii, dar cea mai buna metoda de crestere a acestora este de a scoate femela gravida intr-un acvariu separat si de a-i permite sa dea nastere acolo inainte de a o muta in acvariul principal.

Puii sunt destul de mari si vor accepta nauplii de creveti sau fulgi sub forma de pudra inca de la nastere. Cresc foarte repede daca sunt hraniti de 2-3 ori pe zi.

Folosirea plaselor de reproducere nu este recomandata, deoarece dimensiunea lor mica nu este potrivita pentru a creste puii.

 

Nou
6380

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 8.

Referinte specifice

cod bare EAN13
6380
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

8 alte produse in aceeasi categorie: