Xiphophorus variatus sunset simpson
  • La comanda
  • Xiphophorus variatus sunset simpson

Xiphophorus variatus sunset simpson

10,35 lei
Comenzile plasate pana vineri, 29.03, se expediaza miercuri, in 03.04, daca specia este disponibila in stocul furnizorului
Cantitate
La comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 8.

0 recenzii

Habitat

In mod obisnuit, se intalnesc in parauri putin adanci si pline de vegetatie, iazuri, mlastini, canale si santuri. Este asociat in special cu habitatele in care algele si fitoplanctonul sunt prezente in cantitati mari.

Intretinere

Nu este critic, dar aceasta specie apreciaza un acvariu cu multe plante si va prospera daca este pastrat in acest tip de decor.

Trebuie tinut in apa mai putin dura sau mai dura, nu va prospera in apa moale, acida.

Dieta

Este omnivor, in salbaticie hranindu-se cu o varietate de detritus. Este nepretentios si va accepta cele mai multe forme de hrana, fie congelata, vie sau uscata.

Comportament si compatibilitate

Un peste perfect pentru acvariul comunitar, fiind atat pasnic, cat si rezistent.

Atunci cand masculii si femelele urmeaza sa fie tinuti in acelasi acvariu, ar trebui sa existe mai multe femele pentru a raspandi atentia masculilor care pot fi neobositi in urmarirea lor. Loturile de pui vor fi continue.

Dimorfism sexual

Masculii sunt mai mici si poseda un gonopodiu.

Reproducere

Reproducerea este la fel ca la multi alti vivipari. Recomandam ca mai multe femele sa fie tinute pentru fiecare mascul, astfel se va disipa hartuirea viguroasa de catre masculi. Zonele cu multe plante vor ajuta de asemenea. Gestatia dureaza aproximativ 4-7 saptamani si un numar mai mare de 100 de pui nu este iesit din comun. Pestii adulti nu isi vor manca puii, dar cea mai buna metoda de crestere a acestora este de a muta femela gravida intr-un acvariu separat si a-i permite sa dea nastere acolo inainte de a o muta in acvariul principal. 

Puii sunt destul de mari si vor accepta nauplii de creveti sau fulgi sub forma de pudra inca de la nastere. Cresc foarte repede daca sunt hraniti de 2-3 ori pe zi. Utilizarea plaselor de reproducere nu este recomandata, deoarece dimensiunea lor mica nu este potrivita pentru a creste puii.

 

Nou
6252

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 8.

Referinte specifice

cod bare EAN13
6252
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

8 alte produse in aceeasi categorie: