Background iluminiat LED DIVERSA BACKLIGHT RGB 60x36 cm
  • La comanda
  • Background iluminiat LED DIVERSA BACKLIGHT RGB 60x36 cm
  • Background iluminiat LED DIVERSA BACKLIGHT RGB 60x36 cm
  • Background iluminiat LED DIVERSA BACKLIGHT RGB 60x36 cm

Background iluminiat LED DIVERSA BACKLIGHT RGB 60x36 cm

1.151,95 lei
Expediabil in 45 - 60 zile

Panoul Led Diversa BACKLIGHT este un produs al unei serii de panouri LED care lumineaza uniform geamul din spate al acvariului. Subliniaza frumusetea aranjamentului din acvariu si creeaza o impresie unica de adâncime. Iluminatul de acest tip este cunoscut si preferat în special în aquascaping.

Fundalul BACKLIGHT este usor de instalat. Cu ajutorul consolelor incluse, pur si simplu agatati panoul pe sticla din spate a acvariului si conectati sursa de alimentare. Datorita cadrului îngust din aluminiu (2cm) accesoriul nu ocupa mult spatiu în spatele acvariului. Toate cablurile sunt situate pe spatele panoului..

DIVERSA BACKLIGHT RGB – este echipat cu doua benzi LED RGB independente si controlere originale Mi-Light®, datorita carora este posibil sa controlati fiecare banda separat. Controlul se realizeaza cu ajutorul unei telecomenzi, care permite reglarea neîntrerupta a luminozitatii, culorii luminii si a saturatiei în mod independent pentru ambele benzi în sus si în jos.

Detalii Tehnice
Dimensiune: 60x36 cm
Numar LED-uri: 2x69
Putere: 26.40 W
Lumeni: 2x828 lm 

Instalarea unui panou BACKLIGHT
1. Panoul trebuie scos din ambalaj.
2. Echipamentul este conceput pentru a fi utilizat în acvarii în care nivelul apei se termina cu cel putin 10 mm înainte de marginea superioara a acvariului.
3. Instalarea se face prin agatarea atenta a fundalului pe sticla din spatele acvariului. Dimensiunea fundalului trebuie sa corespunda dimensiunilor acvariului, iar elementele de prindere trebuie sa se potriveasca cu grosimea sticlei.
4. Apoi verificati daca firele stecherului precum si panoul - sunt uscate.
5. Conectati sursa de alimentare si apoi conectati dispozitivul la reteaua de alimentare.

• În cazul BACKLIGHT din seria RGB, fundalul a fost echipat cu controlere si telecomanda Mi-Light®. Instructiuni pentru împerechere si utilizare pot fi în ambalajul produselor Mi-Light® originale.

Acest produs contine o sursa de lumina cu clasa de eficienta energetica - LED RGB.

Intretinerea unui panou BACKLIGHT
1. Toate lucrarile legate de întretinerea panoului, trebuie efectuate cu tensiunea deconectata de la retea.
2. Fundalul se curata cu o laveta umeda si un detergent usor. Nu utilizati pentru curatare unelte ascutite sau abrazive, care ar putea deteriora în mod deosebit suprafata ecranului sau instalatia electrica.

Nou
124861

Referinte specifice

cod bare EAN13
124861
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.