Conditioner Seachem Marine Buffer 500g
  • In stoc
  • Conditioner Seachem Marine Buffer 500g

Conditioner Seachem Marine Buffer 500g

104,90 lei
Expediere imediata

Marine Buffer® 1kg va ridica in siguranta pH-ul marin la 8.3 fara a-l face mai mare de 8.3 chiar dacă este supradozat din greșeală.

  • Marine Buffer® este un produs amestecat și nu este doar bicarbonat de sodiu sau carbonat de sodiu, de obicei vândut ca un substitut. Astfel de produse pot ridica pH-ul la niveluri periculoase dacă nu sunt utilizate corespunzător.
  • Marine Buffer® conține săruri de carbonat, bicarbonat, clorură, sulfat și borat de sodiu, magneziu, calciu, stronțiu și potasiu.
  • Utilizați MultiTest ™ de la Seachem: pH și alcalinitate marină pentru a verifica pH-ul și alcalinitatea totală.
  • Utilizați Marine Trace ™ pentru a restabili nivelul adecvat de microelemente și NutriDiet® NutriDiet® Marine Flakes pentru pesti sanatosi si vigurosi.

 

  • Alcalinitatea totală este o măsurătoare a trei ioni principali: carbonat, bicarbonat și bor. În apă sărată, bicarbonatul conduce pH-ul spre 7,8, carbonatul conduce pH-ul spre 9,1 și bor până la 9,5 sau mai mult. Datorită chimiei sistemelor de buffer, cu cât veți tine mai apropiat pH-ul de pK al unui sistem de buffer, cu atât este mai greu să se schimbe pH-ul.
  • Deci, dacă amestecați un buffer, astfel încât produsul combinat să conducă pH-ul spre 8,3, atunci cu cât utilizați mai mult, cu atât pH-ul devine mai stabil. Acesta este principiul din spatele Buffer-ului marin. Acesta este un tampon amestecat care conduce și menține pH-ul la 8.3 datorită amestecului. Atuul acestei soluții aparent simple este că majoritatea amestecurilor de sare conțin cantități substanțiale de săruri bicarbonate. Acest lucru face ca pK-ul sistemului de buffer sa ajunga mai departe spre 7.8, iar un buffer care trage spre 8.3 nu va atinge niciodata valoarea.
  • Astfel, pH-ul buffer-ului marin este de fapt ușor mai mare decât 8,3 pentru a combate influxul de bicarbonat la fiecare schimb de apă. Marine Buffer ™ a fost primul buffer de pe piață care conținea săruri de borat (care fac sistemul de buffer a apei sărate mult mai stabil), iar Marine Buffer ™ rămâne cel mai eficient buffer de pH de pe piața acvariilor marine.


Utilizare:
Adăugați 5 g (1 linguriță) pentru fiecare 80 L (20 US galon). Pentru dozare precisă, utilizați scala Seachem Digital Spoon. Se dizolvă în cel puțin o ceașcă de apă dulce. Această doză va crește, de asemenea, alcalinitatea cu aproximativ 1 meq / l. Se adaugă zilnic până când pH-ul se stabilizează la 8,3. Acest lucru va dura de la o zi la o săptămână, în funcție de pH-ul original și de alcalinitate. Ulterior, utilizați odata la 2 saptamanai sau lunar pentru a menține un pH de 8,3.

Nota:
Dacă dozajul indicat nu este adecvat, ar trebui să luati in considerare ca factori suprapopularea, hranirea in exces sau o altă metodă de management defectuoasă. În apa marină echilibrată ionic, Marine Buffer® se va precipita usor sau va tulbura usor apa. Dacă se formează un precipitat extins la adăugarea Bufferului Marin® care nu se dizolvă în ~ 15 minute, atunci a fost prezent un echilibru ionic slab. Eficiența se îmbunătățește cu utilizarea continuă. Nu amestecați direct cu nici un supliment de calciu, magneziu sau stronțiu.

Nou
116034302
10 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
116034302
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.