Hrana creveti Dennerle Shrimp King Baby 35g
  • In stoc
  • Hrana creveti Dennerle Shrimp King Baby 35g

Hrana creveti Dennerle Shrimp King Baby 35g

59,90 lei
Expediere imediata

Micro-granule pentru hranirea zilnica. Special adaptate pentru nevoie nutritionale si obiceiurile de hranire ale larvelor de creveti, potrivite pentru toate stadiiile larvar. Pentru o crestere sanatoasa si naparlirea probleme.

Shrimp King Baby este o hrana speciala care se va scufunda, ce consta din ingrediente naturale 100%, pentru hranirea specifica acestor specii si cresterea crevetilor de apa dulce. Compusa din peste 20 ingrediente atent selectionate, varietatea fiind inclusa deja in fiecare granula. Shrimp King Baby asigura o dieta sanatoasa si o crestere echilibrata datorata proteinelor de calitate, amino-acizilor si de asemenea a acizilor grasi.

Componenta vegetariana a acestei hrane, care este atat de importanta pentru o dieta echilibrata ia forma ingredientelor de calitate cum ar fi urzica, frunze de nuc, frunze de mesteacan, frunze de ginko biloba, dovleac, scoartea de mesteacan, scoarta de lapacho si  orz. Vegetale cum ar fi spanacul, fenicul, papadia, ierburi ca rozmarin, fructe de aronia si polen asigura vitaminele importante, oligoelemente si fitoingrediente.

Carotinoidele naturale asigura dezvoltarea culorilor specifice fiecarei specii, in special pentru portocaliu, galben si rosu. Shrimp King Babt asigura o naparlire fara probleme si intareste sistemul imunitar. 

Dupa eclozare, puii de multe ori raman in zona in care s-au nascut timp de mai multe zile, iar daca nu au hrana in preajma, pot sa moara de inanitie. Shrimp King Baby este astfel formata ca micro-granule de aproximativ 1 mm, care sunt stabile in apa si nu vor ajunge in substrat sau filtru. Aceasta previne poluare inutila a apei si nu va incetosa apa. Aceasta hrana este ideala pentru hranirea zilnica si este potrivita pentru toate stadiile larvare, mai ales pentru cele din primele saptamani de viata.

Idee: Dennerle Shrimp King Baby este de asemenea ideala pentru hranirea diferitelor specii de raci, raci pitici si crabi.

Nou
4001615060713
10 Produse

Fisa tehnica

Tip
De baza
De colorare
Forma
Granule

Referinte specifice

cod bare EAN13
4001615060713
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.