Planta acvariu Heteranthera Zosterifolia in vitro Tropica
  • La comanda
  • Planta acvariu Heteranthera Zosterifolia in vitro Tropica
  • Planta acvariu Heteranthera Zosterifolia in vitro Tropica
  • Planta acvariu Heteranthera Zosterifolia in vitro Tropica

Planta acvariu Heteranthera Zosterifolia in vitro Tropica

34,90 lei
Expediabil in 15-20 zile
Cantitate
La comanda
0 recenzii

Heteranthera zosterifolia, originara din America de Sud este o planta extrem de frumoasa, care formeaza o multime de tulpini laterale, formand in acest mod o tufa densa. Poate ajunge la 30-50 cm inaltime si 6-12 cm latime. In lumina puternica, cresterea este accelerata, fiind nevoie ca planta sa fie tunsa des pentru a nu umbri speciile de plante cu ritm de crestere mai lent. Adeseaa, va forma radacini "aeriene". In acvariile deschise (fara capac, open-top) va inflori, producand mici flori albastre, daca se permite ca planta sa ajunga la suprafata apei.

Heteranthera zosterifolia este o planta tulpina frumoasa, cu frunze alungite verzi stralucitoare. O planta folosita des in amenajarea acvariilor în stil olandez, cât si cel nature. Se poate folosi ca planta de mijloc sau de fundal si chiar in fata ( de prim-plan), prin simpla taiere la înaltimea dorita.

Aceasta planta este un indicator excelent al calitatii apei, lipsa de azot (sub forma NO3) face ca frunzele sa devina transparente si chiar sa se topeasca. Lipsa fosforului (sub forma PO4) schimba culoarea verde stralucitor a plantei într-o nuanta mai închisa.

Heteranthera zosterifolia este o planta care creste bine la intensitati de lumina medii si fara fertilizare suplimentara cu CO2. Insa isi atinge potentialul, sub lumina puternica si cu aditie de CO2, cand prezinta o crestere luxurianta, intensa si frunze mai mari. 

 

Informatii planta 
Tip:Stem
Origine:America de Sud
Ritm de crestere:Rapid
Inaltime:20 - 30+ cm
Lumina:Slaba-Medie
Nivel CO2 :Mediu (6-14 mg/L)
Dificultate: Usoara

 

*Plantele In-Vitro sunt cultivate în conditii de laborator, fara alge si melci, pot fi pastrate în cutie saptamâni înainte de plantare. Va rugam sa nu deschideti niciodata cutia înainte de utilizare, deoarece mediul steril poate fi contaminat si calitatea produsului se poate deteriora rapid. Clatiti bine jeleul (cele aflate in mediu lichid nu necesita clatire) si scurtati capetele radacinilor înainte de plantare. Planta poate fi separata în portiuni mai mici înainte de plantare.

Nou
5703249896025

Referinte specifice

cod bare EAN13
5703249896025
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

8 alte produse in aceeasi categorie: