Substrat decorativ acvariu sau terariu WIO Everglades 2 Kg
  • In stoc
  • Substrat decorativ acvariu sau terariu WIO Everglades 2 Kg
  • Substrat decorativ acvariu sau terariu WIO Everglades 2 Kg
  • Substrat decorativ acvariu sau terariu WIO Everglades 2 Kg

Substrat decorativ acvariu sau terariu WIO Everglades 2 Kg

99,90 lei
Expediere imediata

Imaginati-va climatul subtropical umed din Everglades, unde raul care se misca lent curge si se impleteste cu mlastini si bucati de lemn de esenta tare, creand un ecosistem unic si dinamic. Imaginati-va apele linistite reflectand verdele vibrant al plantelor si fosnetul chiparosilor in briza. Aici, substratul este un pat bogat de materiale organice, de la frunze cazute la radacini mici, creand un refugiu pentru nenumarate specii de animale salbatice acvatice si terestre. Acesta este locul in care albia raului nostru Everglades isi trage inspiratia, replicand matricea naturala a materiei organice si a nisipului gasit in acest peisaj subtropical.

Bucatile de lemn cazute si frunzele de magnolie din substrat starnesc malurile impadurite ale raurilor, oferind un adapost amplu pentru pestii mici si nevertebrate, in timp ce pastaile de seminte uscate adauga o textura interesanta si o atractie vizuala. Combinatia tuturor acestor elemente creeaza un mediu perfect pentru o gama larga de animale acvatice, de la nevertebrate mici la pesti mai mari, pentru a prospera si a trai intr-un habitat natural.

Substratul decorativ Everglades este alegerea perfecta pentru orice tip de design, oferind un aspect natural si autentic acvariului sau terariului dvs. Materialele atent selectate, inclusiv pastai de seminte uscate, frunze de magnolie, frunze zdrobite si bucati de lemn cazute, sunt toate 100% naturale si non-toxice, facandu-le o alegere sigura pentru animalele acvatice. Substratul nu afecteaza duritatea apei si este usor de manipulat si raspandit in acvariu, facandu-l o alegere convenabila pentru orice acvarist.

Puncte cheie

- Inspirat de tinuturile subtropicale din America de Nord

- Imita substratul de mlastina Everglades pentru a obtine un impact ridicat si un substrat bogat.

- Potrivit pentru orice tip de design

- Usor de manipulat si raspandit in acvariu

Caracteristici

- Culoare: un amestec de nisip si materiale organice, inclusiv pastai de seminte uscate, frunze de magnolie, frunze zdrobite si bucati de lemn cazute

- Material: materiale 100% naturale si non-toxice

- Mix de dimensiuni: 0.1cm la 40cm

- Duritatea apei: Nu afecteaza duritatea apei

- Ambalaj: Disponibil in saci de 2 si 5 kg

Mod de utilizare

  • Poate fi folosit atat in medii acvatice, cat si in terariu, ca substrat de sine statator sau se amesteca cu alte nisipuri, pietrisuri ...
  • Pre-spalate pentru confortul dvs., poate fi utilizat fara clatire.
  • Puteti pune o plasa sau o punga peste suprafata acestuia pentru a evita antrenare particulelor fine
  • Distributia arbitrara a continutului pungii creeaza o impresie naturala de albie de rau, cu densitati aleatorii rezultand un mod usor, distractiv si impresionant de a crea o adevarata “felie” de natura in propria locuinta.
  • Acest pietris este potrivit pentru toata lumea, de la incepatori la aquascaper-ul profesionist si pot fi folosite pentru a obtine rezultate remarcabile.
  • Nu aveti nevoie de abilitati sau instrumente speciale pentru a manipula si raspandi pietrisul in acvariu sau terariu, facandu-l un mod accesibil si neinvaziv de a imbunatati aspectul natural al mediului acvatic sau terestru.
  • Pietrisurile sunt realizate din materiale 100% naturale si netoxice.
  • Sigur pentru pesti, creveti si alte animale acvatice.
Nou
8436615520725
10 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
8436615520725
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.