Supliment aminoacizi Aquaforest AF Amino Mix 50ml
    • Supliment aminoacizi Aquaforest AF Amino Mix 50ml

    Supliment aminoacizi Aquaforest AF Amino Mix 50ml

    93,54 lei
    Contacteaza-ne pentru estimarea expedierii

    Supliment 50 ml care contine aminoacizi concentrati cruciali pentru cresterea sanatoasa a coraliilor.

    • Utilizarea de skimmerii puternici în acvarii marine conduce frecvent la deficiente de aminoacizi si sterilizare în apa. Continutul scazut de nutrienti determina o colorare redusa si chiar albirea coralilor.
    • AF Amino Mix completeaza apa cu toti aminoacizii necesari, împiedicând astfel corali sa le înalbuneze si sa îsi mareasca culorile.
    • Compozitia unica a produsului AF Amino Mix se bazeaza, printre altele, pe biotina, alanina, glutamina, leucina, lizina si serina. Setul de aminoacizi selectat cu grija mareste cantitatea de zooxanthela care sustine producerea de pigmenti fotosintetici, cum ar fi clorofila.
    • Astfel, Amino Mix nu numai ca stimuleaza colorarea, ci si îmbunatateste calitatea fotosintezei. Drept urmare, coralii produc mai multa energie din lumina, ramân în stare perfecta si cresc mai repede.
    • Utilizarea regulata a AF Amino Mix îmbunatateste imunitatea si accelereaza semnificativ cresterea coralilor.


    Dozare:
    1 picatura per 100 l (27 US gal) de apa în fiecare zi dupa ce se lumineaza. Nu diluati. Nu amestecati împreuna cu alte produse într-un singur recipient.
    Produsul poate fi dozat de o pompa de dozare, cu conditia sa nu se lase cu picaturi. Dupa deschiderea recipientului depozitati în frigider, daca temperatura depaseste 24 ° C (75 ° F).

    Nota:
    Toate suplimentele de coral au o doza recomandata de 1 picatura la 100 litri de apa, desi este important ca fiecare acvariu sa fie diferit si doza poate varia în functie de distributia coralului. Va recomandam sa începeti administrarea alimentelor si suplimentelor din jumatate din doza (chiar ¼) si observând corali si reactiile lor la alimentele administrate.
    Odata ce acvariul nu prezinta semne de supradozaj, va recomandam sa cresteti doza la doza tinta. Pentru a facilita absorbtia alimentelor, corali SPS si LPS trebuie alimentati dupa ce se lumineaza afara. Coralii cum ar fi Zoanthus, Ricordea si alte corali de ciuperci ar trebui hranite în timpul zilei.
    Pentru a asigura cea mai buna absorbtie a nutrientilor, toate suplimentele si alimentele pentru corali trebuie distribuite direct în acvariu. În timpul procesului de hranire, va recomandam sa opriti masina de scufundare timp de aproximativ o ora. Nu strângeti prea mult surubul, în caz contrar capacul poate fi deteriorat.

     

    Nou
    5902026731034

    Referinte specifice

    cod bare EAN13
    5902026731034
    Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.