Supliment aragonit Seachem Reef Reactor Md 4l
    • Supliment aragonit Seachem Reef Reactor Md 4l

    Supliment aragonit Seachem Reef Reactor Md 4l

    249,90 lei
    Contacteaza-ne pentru estimarea expedierii

    Reef Reactor ™ Lg 4l este o sursa de aragonit de înalta puritate, care furnizeaza toate elementele importante pentru echilibrul ionic optim, impreuna cu cresterea solida si colorarea coraliilor. 

    • Are o granulatie de aproximativ 1-3 cm. (Reef Reactor ™ Md este de 0,5-1 cm). Este destinat utilizarii în reactoarele de calciu unde se dizolva lent prin adaugarea de CO2. Pe masura ce se dizolva, acesta ofera calciu, magneziu, strontiu, potasiu si carbonati printre alte elemente importante pentru acvariile de recif. Este excelent la cresterea si stabilizarea alcalinitatii, care sustine, de asemenea, un pH stabil si încurajeaza formarea rapida a scheletului coralilor.
    • Cu niveluri ridicate de calciu si magneziu, acesta ofera un mijloc excelent de suplimentare echilibrata pentru cresterea rapida si propagarea coralilor si a animalelor cu schelet calcaros în acvariile de recif. Acesta poseda cel mai înalt nivel de potasiu solubil din toate marcile concurente, prezentând în acelasi timp cele mai scazute niveluri de aluminiu si fosfor.


    Utilizare:

    • Rata debitului de apa prin reactor împreuna cu pH-ul apei din interiorul reactorului va controla viteza dizolvarii mediului. Urmati instructiunile producatorului furnizate împreuna cu reactorul de calciu si ajustati debitele de apa si injectia de CO2 pentru a atinge concentratiile dorite de calciu si alcalinitate.
    • Utilizati Seachem's Reef Status ™: Magneziu si Reef Status ™: Kituri de testare a calciului pentru masurarea concentratiilor de alcalinitate, calciu si magneziu.
    Nou
    116015325

    Referinte specifice

    cod bare EAN13
    116015325
    Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.