Tropica Premium Nutrition Fertiliser - 750 ml
  • In stoc
  • Tropica Premium Nutrition Fertiliser - 750 ml

Tropica Premium Nutrition Fertiliser - 750 ml

89,90 lei
Expediere imediata

Tropica Premium Nutrition Fertiliser contine cei mai importanti micronutrienti pentru plante de acvariu astfel incat aceste sa se dezvolte sanatoase si puternice. Totusi, acest fertilizant lichid nu contine nitrogen sau azot (N) si fosfor (P).  

Tropica Premium Nutrition Fertiliser contine fier si mangan, oferind nutrientii pe care plantele ii vor consuma rapid si pe care plantele ii absorb, in mod ideal, prin frunze. N si P sunt nutrientii care provin din excrementele pestilor si a resturilor de hrana. Se recomanda, astfel, Premium Nutrition Fertiliser pentru acvarii cu plante putine si un numar relativ mare de pesti.

 

Folosire

Premium Nutrition Fertiliser se adauga saptamanal, odata cu schimbul de apa. Pentru a doza lichidul cu precizie, flaconul are inclus un sistem de masurare cu pompita. Fertilizantul este impins printr-o singura apasare a pompitei ( 1 pompa = 2 ml).

Recomandarea este de 6 ml (3 pompe) la 50 L apa/ saptamana, fie 10 ml (5 pompe) la 100 L apa/ saptamana dar aceasta depinde de necesitatile individuale ale plantelor.

De exemplu, frunzele galbene indica deseori o lipsa de nutrienti, dar poate fi si din cauza cresterii inadecvate. La Echinodorus Bleheri apare un exemplu tipic de lipsa de micronutrienti. Dozarea regulata de Premium Nutrition Fertiliser permite reaparitia frunzelor verzi si luxuriante. Totusi, trebuie remarcat ca Premium Nutrition Fertiliser este un fertilizant si nu un medicament pentru plantele muribunde.

Este recomandabil ca minimum 25% din apa acvariului sa fie schimbata la fiecare doua saptamani. Daca vor aparea nedoritele alge, se recomanda cresterea frecventei de schimbare a apei (pana la 50%/saptamna) si introducerea de plante cu crestere rapida, cum ar fi HygrophilaVallisneria sau Egeria.

 

Inspiratie

 

 

Nou
5703249618009
20 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
5703249618009
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.