Fertilizant Dennerle Plant System S7, 250 ml
  • In stoc
  • Fertilizant Dennerle Plant System S7, 250 ml

Fertilizant Dennerle Plant System S7 250 ml

124,95 lei
Expediere imediata

Dennerle Plant System S7 este un fertilizant concentrat, special, care ofera pestilor si plantelor toate acele vitamine importante, oligoelemente si alte substante vitale care trebuie completate frecvent. În natura, vitaminele, enzimele vegetale si alte substante organice active sunt produse în mod constant, cu ajutorul razelor naturale ale soarelui. Aceste substante vitale îmbunatatesc sanatatea pestilor si le îmbunatatesc coloratia splendida, promovând în acelasi timp cresterea plantelor de acvariu. Un acvariu nu are surse naturale de vitamine. Orice vitamine care sunt prezente ramân stabile doar pentru o perioada scurta de timp sau sunt epuizate foarte repede. Acest lucru face cu atât mai importanta suplimentarea acestor substante vitale în mod regulat.

Efect asupra pestilor:
Dennerle Plant System S7 are in componenta coloizi de protectie pentru a întari membrana mucoasa a pestilor, bariera cea mai importanta ce protejeaza pestii impotriva agentiilor patogeni. Dexpantenolul promoveaza regenerarea leziunilor minore. Un stimulator imun special întareste apararea pestilor. Complexul echilibrat de vitamine B are efect de armonizare si reduce stresul. Dennerle Plant System S7 stabileste astfel o baza optima pentru a oferi pestilor o viata lunga, sanatoasa si culori stralucitoare. De asemenea, ideal ca masura de sprijin si dupa boli, pentru a contracara stresul sau ca mijloc de a ajuta pestii noi sa se aclimatizeze.

Efectul asupra plantelor:
Dennerle Plant System S7 este utilizat ca parte a sistemului de fertilizare Dennerle (impreuna cu Dennerle Plant System V30) pentru a asigura nutritia ideala a plantelor. Furnizeaza nutrienti si substante vitale care sunt rapid consumate sau care devin rapid instabile în acvarii, de ex. vitamine. Dennerle Plant System S7 promoveaza o crestere sanatoasa si echilibrata a plantelor si asigura o colorare bogata a frunzelor.

Caracteristici esentiale

  • Micronutrienti pentru acvariile mari si puternic plantate
  • Contine toate oligoelementele esentiale si substantele vitale
  • Pentru o crestere sanatoasa si echilibrata
  • Adauga substante nutritive epuizate rapid si substante de restaurare
  • Acoperire ridicata datorita ingredientelor active foarte concentrate
  • Sigur pentru creveti, melci si raci

Dozarea Dennerle Plant System S7
Adaugati saptamânal 3 ml la 100 l de apa de acvariu.

Nou
4001615048049
12 Produse

Referinte specifice

cod bare EAN13
4001615048049
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.