Myleus schomburgki blackberry
  • La comanda
  • Myleus schomburgki blackberry

Myleus schomburgki blackberry

689,90 lei
Comenzile plasate pana vineri, 10 mai, se expediaza miercuri in 15 mai, daca specia este disponibila in stocul furnizorului.
Cantitate
La comanda
0 recenzii

Habitat

Se gaseste in bazinele raurilor.

Intretinere

Ar trebui alese plantele rezistente, dar trebuie inlocuite regulat. Ca alternativa se pot folosi plante artificiale. Lumina difuza si zonele de adapost le va creste increderea. Un capac care se inchide bine este o idee buna, deoarece acest peste se misca extrem de repede cand este speriat si poate sari afara din acvariu.

Dieta

In principal ierbivor. Dieta trebuie sa cuprinda o mare cantitate de legume, cum ar fi zucchini, castravete, mazare si altele. Pelete de alge, spirulina si fulgi de legume sunt de asemenea recomandate. Va accepta si Glycera si Artemia.

Comportament si compatibilitate

Este recomandat sa fie tinut in grupuri de cel putin 5 pesti. Este un peste pasnic si poate fi tinut cu alte specii de pesti pasnici, de dimensiuni mai mari. Pestii mult mai mici vor fi mancati. Ocupa doar partea de mijloc si de suprafata a acvariului, asa ca este o idee buna sa selectati alti pesti care ocupa fundul acvariului, pentru un contrast mai bun. Siluriforme mai mari si pasnice, cum ar fi Pleco si Doradidae, sunt o alegere buna.

Dimorfism sexual

Masculii au inotatoarea dorsala mai ascutita.

Reproducere

Nu sunt date legate de reproducerea lor ca hobby.

 

Nou
9116

Referinte specifice

cod bare EAN13
9116
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.