Pompa de valuri AI Nero 5 11300l/h 30W
  • La comanda
  • Pompa de valuri AI Nero 5 11300l/h 30W
  • Pompa de valuri AI Nero 5 11300l/h 30W
  • Pompa de valuri AI Nero 5 11300l/h 30W

Pompa de valuri AI Nero 5 11300l/h 30W

1.425,00 lei
Expediabil in 20-30 zile

Nero 5 este o pompa de valuri de la Aqua Illumination (AI), compania cunoscuta drept unul dintre pionierii lampilor cu LED pentru acvariu, cum ar fi AI Sol, AI Prime si Hydra. Nero 5 este primul dispozitiv Aqua Illumination din afara categoriei de iluminat si a mostenit o multime de functii grozave din experienta AI dezvoltând controale intuitive pentru iluminare.

Debit maxim ~ 11.300 l / h (~ 3000 GPH)

Nero 5 de la Aqua Illumination creeaza un flux larg reglabil, puternic, dar blând în acelasi timp. Modelele traditionale de elice produc un flux unidirectional puternic care poate irita coralii in timp ce elicea inovatoare a pompei Nero 5 împinge apa într-un flux larg care poate transporta prin acvariu hrana, detritusul sau alte particule plutitoare in suspensie fara ca, curentul de apa sa loveasca direct coralii. Pompele Powerheadd au utilizari diferite in acvariil cu corali, dar obiectivul principal este de a produce un flux suficient de puternic pentru a împiedica detritusul sa se formeze pe fundul bazinului si sa ajute la ridicarea acestuia pentru a fi aspirat de catre filtrare. Cu tehnologia BlueTooth LE puteti configura pompa în diferite moduri sau puteti crea un program zilnic pentru a schimba debitul pe parcursul zilei.

 

  • Silentioasa
  • Controlabila
  • Eficienta
  • Design Compact
  • Flux Larg

 

Control

Acum, cu BlueTooth LE, va puteti conecta mai rapid la pompe pentru a debloca o multime de functii. Cu Aqua Illumination Nero 5, deschideti aplicatia MyAi, alegeti un mod si controlati fluxul de apa din acvariul dvs.

Modurile de flux precum sunt Random si Schedule, prin care creati un program zilnic complet care parcurge diferite moduri si setari pe parcursul zilei sau puteti lasa pompa Nero 5 sa functioneze aleator folosind modul Random. Controlerul inclus are doar un singur buton, iar daca nu doriti sa controlati pompa printr-un dispozitiv inteligent nu va faceti griji, apasând sau tinând apasat butonul diferite durate de timp, puteti schimba viteza, modul sau puteti sa opriti sau porniti pompa fara a fi nevoie sa accesati alte interfete de control suplimentare.

Moduri/tipuri de flux

Aleator - mentine un flux aleator. Nero 5 îsi va schimba aleatoriu debitul pe tot parcursul zilei creând miscare naturala a apei.

Puls - crearea unui val se poate realiza cu Nero 5 în modul Pulse. Intervalul pulsului poate fi modificat pentru a se armoniza cu acvariul, împreuna cu debitul maxim. Efectul de val poate provoca un stres suplimentar asupra acvariului, dar este o metoda excelenta pentru a scoate detritusul din zonele greu accesibile.

Constant - setati doar debitul corespunzator si Nero 5 va continua sa functioneze la viteza respectiva pâna când schimbati modul sau debitul.

Schedule - creati un program care poate utiliza mai multe moduri/tipuri de flux diferite. Cu aplicatia MyAi crearea unui program pentru fluxul din acvaiul este simpla si poate fi facuta în câteva minute!

Hranire - doar tineti apasat butonul driverului timp de 2-5 secunde pentru a pune pompa Nero 5 în modul de hranire timp de 10 minute.

All-Off - Opriti pompa de fiecare data când doriti. Apasati butonul timp de 6 sau mai multe secunde pentru a opri pompa. Daca atingeti din nou butonul va reporni pompa.

Montare magnetica

Montarea Nero 5 dureaza doar un minut cu sistemul de montare magnetic inclus. Powerhead-ul pompei permite aproximativ 15 ° de miscare, astfel puteti directiona curentul de apa al pompei Nero 5  sa bata acolo unde aveti nevoie. Sistemul de montare compus din doua parti încorporeaza un magnet interior si un magnet exterior care se pot cupla între 13mm (1/2 ") de sticla sau mai putin, iar pompa se aseaza apoi în magnetul interior tesit pentru un sistem de montare izolat si fara zgomot.

 

Nou
0653341188229

Referinte specifice

cod bare EAN13
0653341188229
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.